Proverena zarada

среда, 17. септембар 2008.

Zarada internetom!!!

Roma je pukla, zar nije dovoljan dokaz da od kladionice ne ocekujete nikakvu zaradu, i to malo sto zaradite obavezno im ubrzo vratite!!! Zato me poslusajte i krenite kao sto sam i ja!!! Obecavam da cete malim trudom i bez ulaanja doci do fine zarade, a kasnije kad pocnete da ulazete ono sto ste ulozili, vise i ne gledate na zaradu jer je tolika da vas samo zanima da budete najbolji u onome sto radite. Ali da ne duzim, da krenemo sa lekcijom 2 u vezi klikanja, danas cu postaviti jos nekoliko sigurnih sajtova gde mozete zaraditi klikanjem, i za sve vazi isto uputstvo za koriscenje:
Sigurno se pitate sta nakom registracije, sada cu vam to objasniti:
1) Nakon registracije na meil vam stigne aktivacioni link na koji morate da kliknete kako bi aktivirali nalog (na vecini sajtova koje ja koristim to ne treba,tj ne salju nikakav ktivacioni link)
2) Zatim unesete vas username i password i ulogujte se.
3) Kliknete na:
  • View Advertisements ili
  • Surf Ads
  • i slicno.
Nakon toka vam se otvara prozor sa linkovima (reklamama) na koje treba da kliknete i da ostavite taj prozor otvoren odredjeno vreme (nekad 10 sekundi, a negde i preko 25).
Napomena:
Ne klkajte na vise reklama odjednom, morate da sacekate da se zavrsi odbrojavanje, pa tek onda klik na drugu reklamu itd.
Nemojte se registrovati na sajtovima koji obecavaju brda i doline ( najvise postoje laznjaci koji placaju 1$ po kliku) , koristite proverene, ja sam dosta vremena izgubio na takvim sajtovima!!!

уторак, 16. септембар 2008.

Laka i sigurna zarada bez ulaganja!!!

Razmisljao sam o ovim kladionicama i skapirao da postoji mnogo laksi nacin da dodjete do SIGURNE zarade. Ovako sam i ja poceo, s tim sto ne smem da vam prikazujem moje sajtove koji su ZABRANJENI od strane GOOGLA. Sa strane sam postavio moj novi projekat koji je funny sadrzaja, i nadam se da cu makar upola biti uspesan kao u adultu. Kada sam ja pocinjao, bilo je puno lakse, a bilo je to pre 5 godina, jer jos nije bilo to toliko rasprostranjeno. Ali i sada sa malo vise truda moze se doci do pristojne zarade. Najlaksi nacin za pocetnike je zarada klikanjem. U pocetku se malo zaradjuje, ali kasnije, kada tu zaradu iskoristite za kupovinu REFova i unapredjivnja clanstava (to cu vam objasniti u nekom drugom postu) zarada je ogranicena samo vasom zeljom. Bukvalno koliko vi zelite da zaradite (naravno nemojte bas da mastate o milionima, ali par hiljada dolara mesecno su savim normalni u ovom poslu).
Sada znam sta vam pada napamet: Nemoguca je zarada preko neta i sta ja trazim ovde ako vec zaradjujem toliko!!!
E, moguce je!!! A razlog sto sam ja ovde i zbog cega zelim da i vi zaradite je taj da mi je zivot do pre jedno 5-6 godina bio u haosu (mada je to mala rec). Bio sam bez para, naravno i bez posla jer nisam hteo da radim za nekog smrada od privatnika i to za neku sicu koju mogu da popijem i pojedem za jedan dan. Sada imam zelju da podelim iskustva sa vama i da vama omogucim da osetite tu radost kada vam stigne prvi cek (opis je neverovatan, a na prvom ceku je bilo 6$ i jos uvek cuvam kopiju tog ceka). Sada su cekovi i racuni..... videcete za jedno pola godine ako me pratite!!
Pa da pocnemo:
Morate se drzati jednog jedinog pravila koje vlada na netu, a to je NE VARAJTE DRUGE JER CE VAM SE SVE VRATITI VISESTRUKO!!!
Plan je sledeci:
1) Klikanjem dodjete do neke zarade (sa strane cu postaviti linkove preko kojih ce te se registrvati i koji sigurno isplacuju) i naravno otvorite racun preko internet banaka prema koimaj cu takodje postaviti link!!!
2) Nastavljate s klikanjem, ali deo zarade iskoristite za prelazak na visi nivo clanstva (tu dobijate vise reklama za klikanje i naravno vecu zaradu)!!!
3) Svo svoje slobodno vreme ulozite u proucavanju HTML i CSS jezika (ovo radite kako bi ste deo novca koji zaradite ulozili u vlastiti domen i zakup hotsta, i bili spremni za izradu svoje vlastite stranice SAJTA koj vam moze doneti neuporedivo vise novca nego klikanje ili slicno)!!!
4) Nastavicemo kada dostignete zaradu klikanjem. Linkovi su sa strane, pod naslovom Zarada!!!
Registrujte se i budite uporni. Od kladionice dignite ruke, ja sam se trudio da je provalim, ali nije islo i milsim da je ne moguce doci do para preko nje!!!

среда, 3. септембар 2008.

Sigurica opet radi!!!

Posle "malo" duzeg odsustva, evo me opet. Nadam se da cete iz ovog drugog pokusaja biti zadovoljniji i pomoci mi da napravim mesto gde cemo svi zaraditi na PROKLETIM kladionicama. Potrudicu se malo vise, ali morate i vi.
Ovaj blog sam zapostavio jer se niste angazovli, napravio je solidnu posetu, ali sem nekoliko komentara nista se nije bitnije desilo.
Ocekivao sam da zajedno ucestvujemo u svemu ovome, znaci ja provodim po nekoliko sati na netu (ipak zivim od ovoga) i pomazem vama, a vase je da i vi ostavite po neki "siguran" tip.
Pokusacu opet da zazivim ovu moju ideju. Opet sam aktivan, necu napisati niti jedan post dok vi to ne ucinite. Dacu vam foru 3 dana, posle toga ce ovaj blog biti redirektovan na jedan moj novi sajt koji je funny karaktera.
Znaci od vas zavisi da li cemo zajedno uspeti i imati vise ili .......!!!
Dajte ljudi, tipujmo zajedno, SIGURICA JE DOBRA ZAMISAO<>!!!